I 2015 besluttede jeg, efter snart 10 års tilløb, endelig at realisere min drøm om egen butik… og det har jeg ikke fortrudt et øjeblik siden…

Butikken fik en fantastisk start, og i dag har vi rigtig mange dejlige og trofaste kunder, som besøger os ofte i vores fysiske butik. Emsig er vokset en del, og der er kommet flere til vores lille univers. I dag er vi 8 ansatte fordelt på butikken og vores webshop. Webshoppen åbnede vi 1 år efter åbningen af vores fysiske butik, og det har vi heller ikke fortrudt et øjeblik. Alle jer dejlige kunder har støttet op fra dag et, og vi er utrolig glade for det. 

Filosofien bag vores indkøb til butikken er, at når der investeres i nogle rigtig gode basis-styles til klædeskabet – f.eks. et par cool skindbukser, de helt rigtige jeans, den helt rigtige jakke, den luksuriøse cashmere-strik osv. – så kan der suppleres op med de sjove sager, til at kombinere med til gode priser, så der er mulighed for at have flere kombinationsmuligheder – og derfor gør vi RIGTIG meget ud af at finde alle de gode toppe osv til de gode priser, ligesom de lækre basis-styles udvælges med stor omhu!

Vi har i butikken en uhøjtidelig stemning, vi giver Jer ALTID vores uforbeholdne mening. Vi ligger stor vægt på personlig rådgivning, meget høj kundeservice og vi er altid klar ved mail og telefon til at hjælpe vores web-kunder.

Butikken navn ”Emsig” er opstået af to årsager… den første er, at mine to skønne piger hedder Emily og Signe og den anden er, at jeg er ret Emsig med, hvad der købes ind til butikken ;-)

Velkommen til !!!