I 2015 besluttede jeg, efter snart 10 års tilløb, endelig at realisere min drøm om egen butik. I knap 7 år har Butik Emsigs mission været at skabe et rum med plads til alle kvinder, uanset størrelse, stil eller budget.

Navnet ”Emsig” indebærer to ting. Den første er, at mine to døtre hedder Emily og Signe. Den anden er, at jeg er ret ”emsig” med, hvad der købes ind til butikken. Tanken bag butikken er, at man både kan investere i et par gode skindbukser, luksuriøse jeans, eller cashmere striktrøjer, og supplere med nogle sjove items til en skarp pris. Jeg gør derfor en dyd i, både at finde de helt rigtige langtidsholdbare items til garderoben, men også de sjove styles til en skarp pris.

Jeg ønsker at skabe en lokal butik med en uhøjtidelig stemning, og med stort fokus på personlig og ikke mindst ærlig rådgivning. Jeg ønsker at skabe en voksende webshop og et univers på de sociale medier, som er med til at inspirere, inkludere og omfavne alle Emsigs følgere.

Mit lille Emsig-univers har vokseværk. En webshop er kommet til, flere trofaste kunder, flere følgere, flere ansatte og ikke mindst flere udvidelser af den fysiske butik. Jeg har ikke fortrudt en eneste gang, at jeg tog springet og åbnede min egen butik. Men jeg kunne ikke have gjort det uden alt den støtte jeg har modtaget i årenes løb.

 Velkommen til ❤️